Toost, een plek om te ontmoeten & spelen

Toost zorgt niet alleen voor leuke items in de winkel maar ook voor een plek waar je samen met je kind kunt ontspannen, samen spelen of andere mensen kunt ontmoeten.

Spelen

Winkelen is niet altijd even leuk voor kinderen maar bij Toost is dit anders.

Omdat Toost een winkel is voor kinderen hebben wij een super toffe speelplek gemaakt waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken en leren.

Zo hebben we een speelhuisje en een marktkraampje, hier kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten, iets wat Toost heel belangrijk vindt.

Door al dat spelen kun je dorst krijgen, ook daar is aan gedacht. Voor de kinderen is er een lekker sapje of een glaasje limonade, kijk voor meer informatie bij het kopje ontmoeten.

Ontmoeten

In de winkel hebben wij een heerlijke plek gecreƫerd waar je kunt genieten van een kopje koffie, thee met of zonder iets lekkers.
Toost vindt het belangrijk om gelegenheid te geven tot ontmoeting omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om mensen om je heen te hebben. Toost zorgt voor een huiselijke sfeer waarin je, jezelf kan zijn en er ruimte is voor een praatje.

Neem je tijd en geniet van al het kleins in het leven.

Voel je thuis bij Toost.

koffiebar hillegom toost