Tweedehands KLeding & meer

In- en verkoop van (merk) kleding en meer. Scoor echte merken voor kleine prijzen of verkoop je eigen kleding in de winkel.

Tweedehands bij Toost

Geselecteerd op kwaliteit

Toost selecteert de items die worden ingebracht, en kijkt of er geen gaatjes, vlekken etc. in zitten. Zo houden we het aanbod netjes en daar worden we allemaal blij van.

 

Merkkleding

 

Toost heeft veel items van hippe, mooie merken. Maar ook Zara, H&M of Mango etc. hangt in de winkel. Het gaat om de uitstraling en de kwaliteit van het item.

Duurzaam

 

Waarom mooie, leuke kleding niet een 2e leven geven bij iemand anders? Zo helpen we niet alleen elkaar maar ook het milieu.

Kleine prijzen

 

Doordat je 2e hands(merk)kleding aanbiedt kan dit voor leuke prijzen. Zo is Toost voor iedereen toegankelijk, en blijft het aanbod steeds verrassen.

Merken

Wij nemen voornamelijk merkkleding in, uitzondering maken wij voor hippe kledingstukken van H&M, Costes en  Zara. Zo kun je bij Toost hippe merkkleding scoren tegen lage prijzen. Onderstaande merken kun je o.a. terugvinden in het assortiment: Bellrose, Like Flo, Someone, CarlijnQ, Tumble&dry etc. Voor dameskleding kun je denken aan; Modstom, Select Femme, COS, ByBar, Colourfull rebel, Fabienne Chapot etc.

Impressie assortiment

Elke dag dat Toost geopend is kan er kleding ingebracht worden en blijft het aanbod dus steeds verrassen. Kom dus naar onze winkel voor het complete assortiment of voor een lekker kopje koffie. Maak je geen zorgen over je kids, die vermaken zich in onze kinderspeelhoek!

Geld verdienen met jouw unieke pareltjes?

Inbreng kleding, speelgoed en kinderspulletjes

Toost is blij met jou als klant.

Kleding krijgt bij Toost een nieuw leven en maakt een ander erg blij maar ook jij wordt er blij van.

Toost werkt met een 40/60 concept.

Als klant ontvang je dus 40% van de verkoopprijs, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de spullen bij mij inleveren en ik zorg voor de rest, hoe makkelijk is dat! De kleding of andere spullen hangt tussen 10 en 12 weken in de winkel.

Voor meer informatie kijk bij algemene voorwaarden.

Toost neemt niet alleen kleding in maar ook boekjes,speelgoed, draagdoeken, loopfietsjes etc.

Twijfel je of je iets kunt inbrengen? Loop naar binnen of stuur een mail naar: toosthillegom@gmail.com.

Voorwaarden inkoop/inbreng

– Max. 15 stuks kleding inbreng per bezoek.
– Alle kleding dient schoon, recent gewassen, vlekvrij en onbeschadigd te zijn. Verder is de kleding gestreken, niet verwassen en heeft het geen pillen.
– Wij nemen voornamelijk merkkleding in, uitzondering maken wij voor hippe kledingstukken van Hema, H&M en Zara.
– Speelgoed en kinderspulletjes nemen wij in. Wel dienen de artikelen compleet (inclusief batterijen) en onbeschadigd te zijn.
– We nemen ook mooie kinderboeken, zwangerschapsboeken en opvoedingsboeken in.                                                                    – Draagzakken, mooie box kleden, loopfietsjes etc krijgen een plek in de winkel.

Verkoop

Wat leuk dat je erover denkt om je spullen te verkopen bij Toost.

Als de spullen die je hebt ingebracht zijn geselecteerd, worden ze ingevoerd in ons administratiesysteem. Je ontvangt je persoonlijke klantnummer. Onder dat klantnummer worden je items geregistreerd. Zijn er spullen verkocht dan wordt dat automatisch opgeslagen en hebben we een duidelijk overzicht van jouw opgebouwde saldo. Van je opgebouwde saldo kun je tussentijds andere items kopen uit de winkel, shoppen met een gesloten portemonnee zeg maar. Daar word je toch blij van?!

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, we maken dit per bank naar je over.

Toost draagt de zorg voor je items en geeft ze een mooi plekje in onze te gekke winkel.

Meer weten? Kijk bij onze algemene voorwaarden of klap het venster hieronder uit.

Tot ziens bij Toost!

Voorwaarden verkoop
– De ingebrachte artikelen liggen 10 tot 12 weken in de winkel. Van de verkochte artikelen is 40% van de verkoopprijs voor de klant. De BTW afdracht is voor onze rekening. Artikelen die na deze periode niet verkocht zijn gaan naar het goede doel. Ik ben verbonden aan Stichting Kebebush, opgezet en gerund vanuit Hillegom. Deze stichting zet zich in voor straat en wees kinderen in Ethiopië. Voor meer informatie kijk op de website: www.kebebush.nl
– Houdt rekening met de seizoenen wanneer je, je kleding inbrengt. Vanaf augustus gaan we over op herfst/winterkleding en vanaf maart de lente/zomerkleding.
– Toost behoudt het recht bepaalde artikelen langer in de winkel te houden dan de gemiddelde 10 weken.
– Toost bepaalt de verkoopprijs.
– Tegoeden kunnen cash worden opgehaald, verrekend worden in de winkel, of we kunnen het per bank overmaken.
– Het tegoed op je account kun je binnen een jaar opnemen.